Video: Tino Martin openhartig over breakup en kritiek op slechte optredens

Video: Tino Martin openhartig over breakup en kritiek op slechte optredens

Elke week is een andere artiest te gast bij 538 Music Memories, deze week praat Igmar Felicia met volkszanger Tino Martin. Tino vertelt over zijn zangcarrière en waarom hij stopte met school om zijn droom te verwezenlijken. Daarnaast vertelt hij openhartig over het grootste dieptepunt in zijn leven, het overlijden van zijn zus.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Tino Martin</em> openhartig over <em>breakup</em> en kritiek op slechte optredens Elke week is een andere artiest te gast bij 538 Music Memories, deze week praat Igmar Felicia met volkszanger Tino Martin. Tino vertelt over zijn zangcarrière en waarom hij stopte met school om zijn droom te verwezenlijken. Daarnaast vertelt hij openhartig over het grootste dieptepunt in zijn leven, het overlijden van zijn zus. Tekst gaat verder onder de video. Slechte optredensTino Martin vertelt tijdens 538 dat zijn slechte optreden komen door een te drukke agenda: "Soms ga ik met mijn agenda net iets verder dan dat eigenlijk zal kunnen, met als gevolg dat je achter de feiten aan loopt." De zanger laat weten dat kritiek hem zeker raakt, al helemaal wanneer iemand zegt niet genoten te hebben van zijn optreden. Bekijk de video van 538 hierboven. Bekijk ook Videoclip: Tino Martin & Jan Smit – Je Naam In De Sterren Bekijk deze video » Video: Tino Martin & Guus Meeuwis - Vrienden Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Tino Martin openhartig over breakup en kritiek op slechte optredens

Slechte optredens
Tino Martin vertelt tijdens 538 dat zijn slechte optreden komen door een te drukke agenda: "Soms ga ik met mijn agenda net iets verder dan dat eigenlijk zal kunnen, met als gevolg dat je achter de feiten aan loopt." De zanger laat weten dat kritiek hem zeker raakt, al helemaal wanneer iemand zegt niet genoten te hebben van zijn optreden.

Bekijk de video van 538 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Tino Martin openhartig over breakup en kritiek op slechte optredens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV