Vanavond in Op1: Ab Osterhaus en Hubert Bruls over EK kijken op het terras

Vanavond in Op1: Ab Osterhaus en Hubert Bruls over EK kijken op het terras

Vanavond zien we Ab Osterhaus en Hubert Bruls over EK kijken op het terras, ook is Hans Zaaijer aanwezig om te vertellen over de antistoffen die mensen aanmaken tegen het coronavirus, Danny Makkelie en Björn Kuipers zijn te zien tijdens het EK en Ronald Giphart en Roos Schlikker over non-succesverhalen.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Op1 is vanavond om 22:35 te zien op NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Ab Osterhaus en Hubert Bruls over <em>EK kijken</em> op het terras Vanavond zien we Ab Osterhaus en Hubert Bruls over EK kijken op het terras, ook is Hans Zaaijer aanwezig om te vertellen over de antistoffen die mensen aanmaken tegen het coronavirus, Danny Makkelie en Björn Kuipers zijn te zien tijdens het EK en Ronald Giphart en Roos Schlikker over non-succesverhalen. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Op1 is vanavond om 22:35 te zien op NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Barbara Visser bij Op1 over chroom-6 schandaal: "Sinds 1973 hadden we maatregelen kunnen treffen" Bekijk deze video » Op1: Attje Kuiken stelt Kamervragen over coronadeals van de overheid en Sywert van Lienden Bekijk deze video » De fotografen van het Binnenhof zijn te gast bij Op1: "Iedereen vertelt een ander verhaal" Bekijk deze video »
Kijktip :
Vanavond in Op1: Ab Osterhaus en Hubert Bruls over EK kijken op het terras


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Ab Osterhaus en Hubert Bruls over EK kijken op het terras of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier