Opsporing Verzocht: bende criminelen richt zich op vermogende Nederlanders

Opsporing Verzocht: bende criminelen richt zich op vermogende Nederlanders

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: bende criminelen richt zich op <em>vermogende Nederlanders</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken. In de loop van 2020 zijn er meerdere overvallen en inbraken gepleegd bij vermogende Nederlanders. Er lijkt een bende actief te zijn die steeds in wisselende samenstelling opereert. Inmiddels zijn er al acht aanhoudingen verricht, maar nog steeds heeft de politie niet alle daders gevonden. Er is daarom ook een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de gouden tip en er zijn nieuwe beelden vrijgegeven waarop de criminelen te zien zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: bende criminelen richt zich op vermogende Nederlanders

In de loop van 2020 zijn er meerdere overvallen en inbraken gepleegd bij vermogende Nederlanders. Er lijkt een bende actief te zijn die steeds in wisselende samenstelling opereert. Inmiddels zijn er al acht aanhoudingen verricht, maar nog steeds heeft de politie niet alle daders gevonden. Er is daarom ook een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de gouden tip en er zijn nieuwe beelden vrijgegeven waarop de criminelen te zien zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: bende criminelen richt zich op vermogende Nederlanders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier