Opsporing Verzocht: groep inbrekers steelt twee gloednieuwe KTM-motoren in Eindhoven

Opsporing Verzocht: groep inbrekers steelt twee gloednieuwe KTM-motoren in Eindhoven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: groep inbrekers steelt twee gloednieuwe KTM-motoren in <em>Eindhoven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken. In de ochtend van woensdag 30 december 2020 heeft een garagebedrijf aan de Achtseweg-Zuid in Eindhoven bezoek gehad van vier inbrekers. Zij gingen tijdens de inbraak vrij lomp te werk, maar maakten toch twee gloednieuwe KTM-motoren buit. Deze specifieke motoren zijn speciaal voor de motorcross bedoeld en hebben een vrij herkenbaar uiterlijk. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: groep inbrekers steelt twee gloednieuwe KTM-motoren in Eindhoven

In de ochtend van woensdag 30 december 2020 heeft een garagebedrijf aan de Achtseweg-Zuid in Eindhoven bezoek gehad van vier inbrekers. Zij gingen tijdens de inbraak vrij lomp te werk, maar maakten toch twee gloednieuwe KTM-motoren buit. Deze specifieke motoren zijn speciaal voor de motorcross bedoeld en hebben een vrij herkenbaar uiterlijk.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: groep inbrekers steelt twee gloednieuwe KTM-motoren in Eindhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier