Op1 gemist? Ab Osterhaus vindt vaccinatie onder twintigers soort 'morele verplichting'

Op1 gemist? Ab Osterhaus vindt vaccinatie onder twintigers soort 'morele verplichting'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.

Viroloog Ab Osterhaus vindt dat vaccinatie onder twintigers een soort 'morele verplichting' is. Hij weet dat het vrijwillig is, maar roept jongeren op dit toch te doen.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ab Osterhaus</em> vindt vaccinatie onder twintigers soort 'morele verplichting' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juni terugkijken bij Gids.tv. Viroloog Ab Osterhaus vindt dat vaccinatie onder twintigers een soort 'morele verplichting' is. Hij weet dat het vrijwillig is, maar roept jongeren op dit toch te doen. AntistoffenAls we kijken naar de cijfers en de antistoffen die worden aangemaakt door Nederlanders, zie je dat ouderen veelal antistoffen hebben. Nu is het ook zaak om juist jongere mensen in te enten omdat het virus daar het meest circuleert. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ab Osterhaus vindt vaccinatie onder twintigers soort 'morele verplichting'

Antistoffen
Als we kijken naar de cijfers en de antistoffen die worden aangemaakt door Nederlanders, zie je dat ouderen veelal antistoffen hebben. Nu is het ook zaak om juist jongere mensen in te enten omdat het virus daar het meest circuleert.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ab Osterhaus vindt vaccinatie onder twintigers soort 'morele verplichting' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier