Docu Winy Maas - Under Tomorrow's Sky gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Winy Maas - Under Tomorrow's Sky gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Winy Maas - Under Tomorrow's Sky gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaire is te zien hoe architect en stedenbouwkundige Winy Maas in Nederland en Azië vernieuwende ontwerpen lanceert, zoals luchtige, verticaal gestapelde 'dorpen', te midden van veel groen, als alternatief voor wolkenkrabbers. MissieDe docu is een portret van een bevlogen man die het als zijn missie ziet om oplossingen te bedenken voor de stad van de toekomst. Regisseur Jan Louter volgde Winy Maas bijna twee jaar lang voor deze documentaire. VerbeeldingDe twee reizen naar onder meer China en Taiwan. Maar ook de nieuwste ontwerpen van Maas in Nederland komen voorbij. Aan de hand van zijn tot de verbeelding sprekende ontwerpen is te zien waar Winy Maas als architect en stedenbouwkundige mee te maken heeft. OnvermoeibaarMaas houdt de blik onvermoeibaar op de toekomst gericht en verwezenlijkt zijn visie stapje voor stapje, ook wanneer opdrachtgevers tegenstribbelen. Anna Gimbrère bespreekt de stad van de toekomst in De Vooravond (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze documentaire is te zien hoe architect en stedenbouwkundige Winy Maas in Nederland en Azië vernieuwende ontwerpen lanceert, zoals luchtige, verticaal gestapelde 'dorpen', te midden van veel groen, als alternatief voor wolkenkrabbers.

Missie
De docu is een portret van een bevlogen man die het als zijn missie ziet om oplossingen te bedenken voor de stad van de toekomst. Regisseur Jan Louter volgde Winy Maas bijna twee jaar lang voor deze documentaire.

Verbeelding
De twee reizen naar onder meer China en Taiwan. Maar ook de nieuwste ontwerpen van Maas in Nederland komen voorbij. Aan de hand van zijn tot de verbeelding sprekende ontwerpen is te zien waar Winy Maas als architect en stedenbouwkundige mee te maken heeft.

Onvermoeibaar
Maas houdt de blik onvermoeibaar op de toekomst gericht en verwezenlijkt zijn visie stapje voor stapje, ook wanneer opdrachtgevers tegenstribbelen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV