Beau gemist? René Mioch tipt De Slag om de Schelde: "Héle goede oorlogsfilm"

Beau gemist? René Mioch tipt De Slag om de Schelde: "Héle goede oorlogsfilm"

René Mioch zat dinsdagavond aan tafel bij Beau om de heropening van de bioscopen in Nederland te vieren. Gelukkig valt er genoeg te zien. Zo tipt de filmjournalist onder meer De Slag om de Schelde, wat volgens hem "een héle goede oorlogsfilm" is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? René Mioch tipt <em>De Slag om de Schelde</em>: &quot;Héle goede oorlogsfilm&quot; René Mioch zat dinsdagavond aan tafel bij Beau om de heropening van de bioscopen in Nederland te vieren. Gelukkig valt er genoeg te zien. Zo tipt de filmjournalist onder meer De Slag om de Schelde, wat volgens hem "een héle goede oorlogsfilm" is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv. OscarkanshebberVerder besteedt Mioch ook aandacht aan Quo Vadis, Aida?, een Bosnische film die dit voorjaar kans maakte op de Oscar voor Beste Internationale Film. Daarnaast komt Cruella aan bod, een nieuwe film over het personage Cruella De Vil - vertolkt door Emma Stone. Hoe is zij geworden hoe ze is? En natúúrlijk kan ook de nieuwe James Bond No Time to Die niet overgeslagen worden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? René Mioch tipt De Slag om de Schelde: "Héle goede oorlogsfilm"

Oscarkanshebber
Verder besteedt Mioch ook aandacht aan Quo Vadis, Aida?, een Bosnische film die dit voorjaar kans maakte op de Oscar voor Beste Internationale Film. Daarnaast komt Cruella aan bod, een nieuwe film over het personage Cruella De Vil - vertolkt door Emma Stone. Hoe is zij geworden hoe ze is? En natúúrlijk kan ook de nieuwe James Bond No Time to Die niet overgeslagen worden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? René Mioch tipt De Slag om de Schelde: "Héle goede oorlogsfilm" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV