Zien: Beau van Erven Dorens en Maan treden live op met de Jostiband

Zien: Beau van Erven Dorens en Maan treden live op met de Jostiband

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.

Zangeres Maan is een unieke samenwerking aangegaan met de Jostiband en daar kwam ze dinsdag over vertellen bij Beau. Uiteraard mag een optreden dan niet ontbreken - en ook Beau van Erven Dorens mag meedoen. Samen spelen ze 'Hallelujah', het nummer dat we allemaal kennen van Leonard Cohen (en de talloze coverversies die volgden).

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> en <em>Maan</em> treden live op met de Jostiband Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Maan is een unieke samenwerking aangegaan met de Jostiband en daar kwam ze dinsdag over vertellen bij Beau. Uiteraard mag een optreden dan niet ontbreken - en ook Beau van Erven Dorens mag meedoen. Samen spelen ze 'Hallelujah', het nummer dat we allemaal kennen van Leonard Cohen (en de talloze coverversies die volgden). Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau van Erven Dorens en Maan treden live op met de Jostiband

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Beau van Erven Dorens en Maan treden live op met de Jostiband of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier