Beau gemist? Maan verklaart haar liefde aan de Jostiband

Beau gemist? Maan verklaart haar liefde aan de Jostiband

Zangeres Maan is sinds dinsdag officieel ambassadeur van de Jostiband en 's avonds kwam ze met een paar bandleden vertellen over hun samenwerking. Maan is enorm trots en dolgelukkig met de samenwerking, maar presentator Beau van Erven Dorens hoort wat anders: "Dit is een liefdesverklaring!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Maan verklaart haar liefde aan de Jostiband Zangeres Maan is sinds dinsdag officieel ambassadeur van de Jostiband en 's avonds kwam ze met een paar bandleden vertellen over hun samenwerking. Maan is enorm trots en dolgelukkig met de samenwerking, maar presentator Beau van Erven Dorens hoort wat anders: "Dit is een liefdesverklaring!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv. Warm gevoelEén van de muzikanten uit de band vertelt dat ze helemaal een warm gevoel krijgt van Maan. "Hoe je dit ook zegt, Maan... ik heb gewoon zó veel respect voor jou. Je bent echt diep in mijn hart." Uit de mooie woorden over en weer blijkt wel dat de Jostiband ook ontzettend blij is met Maan als ambassadeur. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Maan verklaart haar liefde aan de Jostiband

Warm gevoel
Eén van de muzikanten uit de band vertelt dat ze helemaal een warm gevoel krijgt van Maan. "Hoe je dit ook zegt, Maan... ik heb gewoon zó veel respect voor jou. Je bent echt diep in mijn hart." Uit de mooie woorden over en weer blijkt wel dat de Jostiband ook ontzettend blij is met Maan als ambassadeur.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Maan verklaart haar liefde aan de Jostiband of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier