Zien: Maan begaat enorme blunder bij Beau tijdens gesprek over dinosauriërs

Zien: Maan begaat enorme blunder bij Beau tijdens gesprek over dinosauriërs

Bekijk Maans reactie op de blunder bij Beau.

Zangeres Maan was dinsdag te gast bij Beau om te vertellen over haar samenwerking met de Jostiband, maar tijdens het gesprek met Gijs Rademaker en Maarten van Rossem over dinosauriërs zat ze ook al aan tafel. En toen beging Maan een enorme blunder, waar Twitter niet over uitgepraat raakt...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Maan</em> begaat enorme blunder bij <em>Beau</em> tijdens gesprek over dinosauriërs Bekijk Maans reactie op de blunder bij Beau. Zangeres Maan was dinsdag te gast bij Beau om te vertellen over haar samenwerking met de Jostiband, maar tijdens het gesprek met Gijs Rademaker en Maarten van Rossem over dinosauriërs zat ze ook al aan tafel. En toen beging Maan een enorme blunder, waar Twitter niet over uitgepraat raakt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv. NamenVol bewondering luistert Maan naar Rademaker en Van Rossem, maar na een tijdje wil ze toch iets weten. "Hoe weten jullie al die namen van de dino's, als het al zo lang geleden is?" Opiniepeiler Rademaker geeft geduldig antwoord op de vraag en vertelt dat wetenschappers al die namen hebben verzonnen in de afgelopen tweehonderd jaar, op de momenten dat de overblijfselen ontdekt werden. Hieronder een kleine greep uit de Twitter-reacties over de vraag van Maan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Maan begaat enorme blunder bij Beau tijdens gesprek over dinosauriërs

Namen
Vol bewondering luistert Maan naar Rademaker en Van Rossem, maar na een tijdje wil ze toch iets weten. "Hoe weten jullie al die namen van de dino's, als het al zo lang geleden is?" Opiniepeiler Rademaker geeft geduldig antwoord op de vraag en vertelt dat wetenschappers al die namen hebben verzonnen in de afgelopen tweehonderd jaar, op de momenten dat de overblijfselen ontdekt werden.

Hieronder een kleine greep uit de Twitter-reacties over de vraag van Maan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maan begaat enorme blunder bij Beau tijdens gesprek over dinosauriërs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV