Beau gemist? Vaccinatiebereidheid Nederlanders groeit door

Beau gemist? Vaccinatiebereidheid Nederlanders groeit door

De vaccinatiebereidheid van de Nederlanders blijkt steeds groter te worden: "Die is overminderd hoog en ook nog aan het groeien. Die zit bij ons, in onze peilingen, de laatste weken zo rond de 83% en dat is echt heel erg hoog. We zien ook dat het vertrouwen in de vaccinatiecampagne van de overheid skyrocketing omhoog gaat", vertelt opiniepeiler Gijs Rademaker.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Vaccinatiebereidheid Nederlanders groeit door De vaccinatiebereidheid van de Nederlanders blijkt steeds groter te worden: "Die is overminderd hoog en ook nog aan het groeien. Die zit bij ons, in onze peilingen, de laatste weken zo rond de 83% en dat is echt heel erg hoog. We zien ook dat het vertrouwen in de vaccinatiecampagne van de overheid skyrocketing omhoog gaat", vertelt opiniepeiler Gijs Rademaker. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 1 juni terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Vaccinatiebereidheid Nederlanders groeit door


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Vaccinatiebereidheid Nederlanders groeit door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV