BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegster

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegster

Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de uitzending van dinsdag 1 juni zien we dat Richard een beetje klungelig doet, zoals de verpleegster dat noemt.

"Je spat op mij"
Richard Groenendijk helpt bij het legen van een katheter. Terwijl hij de urine wegbrengt in een kan morst hij een beetje op de verpleegster: "Je spat op mij. Richard is soms een beetje klungelig", zegt ze. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Richard Groenendijk hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em> gemist? <em>Richard Groenendijk</em> morst urine op verpleegster Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de uitzending van dinsdag 1 juni zien we dat Richard een beetje klungelig doet, zoals de verpleegster dat noemt. "Je spat op mij"Richard Groenendijk helpt bij het legen van een katheter. Terwijl hij de urine wegbrengt in een kan morst hij een beetje op de verpleegster: "Je spat op mij. Richard is soms een beetje klungelig", zegt ze. Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Richard Groenendijk hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk bang voor bloedtesten Bekijk deze video » Richard Groenendijk heeft het moeilijk aan het bed van zieke vrouw (BN'ers in het ziekenhuis) Bekijk deze video »
TV :
BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegsterActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV