Marije Knevel laat dt-foutjes aan anderen weten in DM: "Ik ben aardig!" (10 voor Taal)

Marije Knevel laat dt-foutjes aan anderen weten in DM: "Ik ben aardig!" (10 voor Taal)

Harm Edens verwelkomt morgen, donderdag 3 juni, de presentatoren Joris Linssen en Dennis Weening. Zij nemen het in deze taalstrijd op tegen Marije Knevel en Patrick Martens. Marije laat weten dat ze anderen graag helpt met spelfouten. Alleen dan laat ze het hen wel weten via een privébericht: "Ik fluister de fout toe in een DM. Anders krijg je een hele stortvloed van anderen over je heen. Ik ben juist aardig!", zegt ze. Bekijk het 10 voor Taal-fragment hieronder.

10 Voor Taal is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marije Knevel</em> laat <em>dt-foutjes</em> aan anderen weten in DM: &quot;Ik ben aardig!&quot; (<em>10 voor Taal</em>) Harm Edens verwelkomt morgen, donderdag 3 juni, de presentatoren Joris Linssen en Dennis Weening. Zij nemen het in deze taalstrijd op tegen Marije Knevel en Patrick Martens. Marije laat weten dat ze anderen graag helpt met spelfouten. Alleen dan laat ze het hen wel weten via een privébericht: "Ik fluister de fout toe in een DM. Anders krijg je een hele stortvloed van anderen over je heen. Ik ben juist aardig!", zegt ze. Bekijk het 10 voor Taal-fragment hieronder. 10 Voor Taal is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Evelien de Bruijn lacht haar fout weg bij 10 Voor Taal Bekijk deze video » 10 voor Taal: Marije Knevel gaat uit haar dak na goed antwoord: "Kussensloop!" Bekijk deze video »
TV :
Marije Knevel laat dt-foutjes aan anderen weten in DM: "Ik ben aardig!" (10 voor Taal)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marije Knevel laat dt-foutjes aan anderen weten in DM: "Ik ben aardig!" (10 voor Taal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier