Nikkie de Jager verklapt: "Koningin Máxima doet zelf haar make-up" (video)

Nikkie de Jager verklapt: "Koningin Máxima doet zelf haar make-up" (video)

NikkieTutorials is nog helemaal in de wolken van haar Songfestival-avontuur. Niet alleen presenteerde Nikkie de Jager de shows, ook had the queen of make-up de eer om koningin Máxima te interviewen. In haar laatste YouTube-video doet ze een bijzondere onthulling over de koningin. Bekijk de Shownieuws-video hieronder met het fragment.

Lees verder onder de video.

<em>Nikkie de Jager</em> verklapt: &quot;Koningin <em>Máxima</em> doet zelf haar make-up&quot; (video) NikkieTutorials is nog helemaal in de wolken van haar Songfestival-avontuur. Niet alleen presenteerde Nikkie de Jager de shows, ook had the queen of make-up de eer om koningin Máxima te interviewen. In haar laatste YouTube-video doet ze een bijzondere onthulling over de koningin. Bekijk de Shownieuws-video hieronder met het fragment. Lees verder onder de video. Máxima deed voorafgaand aan het Songfestival-interview haar eigen mascara en oogpotlood op. De Jager vertelt in haar laatste video: "Máxima is zo knap. Ze deed zelfs haar eigen make-up en dat zag er prachtig uit!" Wat is ze toch heerlijk gewoon gebleven." Bekijk het fragment in de video hierboven. Bekijk ook Video: Nikkie de Jager interviewt koningin Máxima: "I will meet the QUEEN!" Bekijk deze video » Máxima vertelt Nikkie de Jager over verrassende muzieksmaak: ''Rock uit de jaren tachtig'' Bekijk deze video »
TV :
Nikkie de Jager verklapt: "Koningin Máxima doet zelf haar make-up" (video)

Máxima deed voorafgaand aan het Songfestival-interview haar eigen mascara en oogpotlood op. De Jager vertelt in haar laatste video: "Máxima is zo knap. Ze deed zelfs haar eigen make-up en dat zag er prachtig uit!" Wat is ze toch heerlijk gewoon gebleven." Bekijk het fragment in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager verklapt: "Koningin Máxima doet zelf haar make-up" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier