Bizarre video: Kinderen nemen agenten uit Florida onder vuur met AK-47

Bizarre video: Kinderen nemen agenten uit Florida onder vuur met AK-47

Bizarre beelden uit de Amerikaanse staat Florida. De politie kwam daar in een vuurgevecht terecht met een 14-jarig meisje en een 12-jarige jongen. De kinderen waren op pad voor een inbraak en troffen in de woning zware wapens aan. Die besloten ze te gebruiken tegen de agenten.

Beijk de video van De Telegraaf hieronder.

Bizarre video: Kinderen nemen <em>agenten uit Florida</em> onder vuur met AK-47 Bizarre beelden uit de Amerikaanse staat Florida. De politie kwam daar in een vuurgevecht terecht met een 14-jarig meisje en een 12-jarige jongen. De kinderen waren op pad voor een inbraak en troffen in de woning zware wapens aan. Die besloten ze te gebruiken tegen de agenten. Beijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: De Slag om de Schelde is keiharde en heftige oorlogsfilm Bekijk deze video » Jasper Cillessen woest op bondscoach Frank de Boer: "Ik ben superfit" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Bizarre video: Kinderen nemen agenten uit Florida onder vuur met AK-47


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre video: Kinderen nemen agenten uit Florida onder vuur met AK-47 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier