Lang Leve de Liefde: Sharyssa en Steven zijn beiden aseksueel en panromantisch

Lang Leve de Liefde: Sharyssa en Steven zijn beiden aseksueel en panromantisch

Sharyssa en Steven weten al snel waar ze op gematcht zijn. Wat begint als een vrij ongemakkelijk gesprek, eindigt in een hoop opluchting. Ze zijn beiden panromantisch en aseksueel.

Luisteren naar de vogels
Seks is niet zo belangrijk voor hun in een relatie, maar ze genieten veel meer van een kop thee drinken en luisteren naar de vogeltjes. Ze zijn liever intiem op andere manieren, volgens Steven.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Sharyssa en Steven zijn beiden aseksueel en panromantisch Sharyssa en Steven weten al snel waar ze op gematcht zijn. Wat begint als een vrij ongemakkelijk gesprek, eindigt in een hoop opluchting. Ze zijn beiden panromantisch en aseksueel. Luisteren naar de vogelsSeks is niet zo belangrijk voor hun in een relatie, maar ze genieten veel meer van een kop thee drinken en luisteren naar de vogeltjes. Ze zijn liever intiem op andere manieren, volgens Steven. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Vicky maakt Kevin wild Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Ina spreekt Martin aan op traditionele opvattingen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Sharyssa en Steven zijn beiden aseksueel en panromantisch

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Sharyssa en Steven zijn beiden aseksueel en panromantisch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier