Zien: Dennis Weening lacht om zijn fout bij spelshow 10 voor Taal

Zien: Dennis Weening lacht om zijn fout bij spelshow 10 voor Taal

Presentator Harm Edens verwelkomt vanavond, donderdag 3 juni, de presentatoren Joris Linssen en Dennis Weening. Zij nemen het in deze taalstrijd op tegen Marije Knevel en Patrick Martens. Dennis Weening maakt een foutje en kan erg om zichzelf lachen. Bekijk het 10 voor Taal-fragment met Dennis hieronder.

10 Voor Taal is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Dennis Weening</em> lacht om zijn fout bij spelshow <em>10 voor Taal</em> Presentator Harm Edens verwelkomt vanavond, donderdag 3 juni, de presentatoren Joris Linssen en Dennis Weening. Zij nemen het in deze taalstrijd op tegen Marije Knevel en Patrick Martens. Dennis Weening maakt een foutje en kan erg om zichzelf lachen. Bekijk het 10 voor Taal-fragment met Dennis hieronder. 10 Voor Taal is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 10 voor Taal: Ryanne van Dorst heeft leraar Nederlands opgesloten Bekijk deze video » 10 voor Taal: Marije Knevel gaat uit haar dak na goed antwoord: "Kussensloop!" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dennis Weening lacht om zijn fout bij spelshow 10 voor Taal


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dennis Weening lacht om zijn fout bij spelshow 10 voor Taal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier