Bekijk bevallingsbeelden van Nienke Plas in bad: "Mooiste wat er is"

Bekijk bevallingsbeelden van Nienke Plas in bad: "Mooiste wat er is"

De droom van het zoontje van Nienke Plas en Resley Stjeward is uitgekomen. Hij is een grote broer geworden want Nienke is bevallen van een zoontje. Het geslacht van de baby was tot de bevalling een verrassing voor iedereen en Frenky-Dean wilde graag een broertje. Nienke is thuis bevallen in een bad en deelt de beelden met heel de wereld. Bekijk hieronder de laatste vlog van Nienke met de bevallingsbeelden. Kijk vanaf 32:00 minuten voor de bevalling.

Lees verder onder de video.

Bekijk bevallingsbeelden van <em>Nienke Plas</em> in bad: &quot;Mooiste wat er is&quot; De droom van het zoontje van Nienke Plas en Resley Stjeward is uitgekomen. Hij is een grote broer geworden want Nienke is bevallen van een zoontje. Het geslacht van de baby was tot de bevalling een verrassing voor iedereen en Frenky-Dean wilde graag een broertje. Nienke is thuis bevallen in een bad en deelt de beelden met heel de wereld. Bekijk hieronder de laatste vlog van Nienke met de bevallingsbeelden. Kijk vanaf 32:00 minuten voor de bevalling. Lees verder onder de video. "Het mooiste wat er is"Aan de reactie te zien van Frenky-Dean is hij in de wolken door zijn kleine broertje Novi-Jaxx. Net als de kersverse ouders Nienke en Resley: "Papa en Mama worden, het mooiste wat er is. Poepluiers, korte nachten en veel gekrijs, het komt er allemaal aan! We kunnen jullie een ding zeggen, we are ready!", schrijft Nienke bij haar Babyspecial podcast. Bekijk ook Video: Zwangere Nienke Plas laat eerste babypakje zien Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Nienke Plas en haar twee zoontjes: "Korte nachten" Bekijk deze video »
Show :
Bekijk bevallingsbeelden van Nienke Plas in bad: "Mooiste wat er is"

"Het mooiste wat er is"
Aan de reactie te zien van Frenky-Dean is hij in de wolken door zijn kleine broertje Novi-Jaxx. Net als de kersverse ouders Nienke en Resley: "Papa en Mama worden, het mooiste wat er is. Poepluiers, korte nachten en veel gekrijs, het komt er allemaal aan! We kunnen jullie een ding zeggen, we are ready!", schrijft Nienke bij haar Babyspecial podcast.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk bevallingsbeelden van Nienke Plas in bad: "Mooiste wat er is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier