Zien: Jörgen Raymann vraagt hulp voor Suriname: "6 tot 8 doden per dag"

Zien: Jörgen Raymann vraagt hulp voor Suriname: "6 tot 8 doden per dag"

Het gaat op dit moment niet goed in het land Suriname, allemaal vanwege corona. Daarom roept presentator en cabaretier Jörgen Raymann op om te helpen. Dit doet hij in de uitzending van Tijd voor MAX: "Je kunt op drie verschilende manieren helpen", zegt Raymann. Bekijk voor uitleg de Tijd voor MAX-video hieronder.

Zien: <em>Jörgen Raymann</em> vraagt hulp voor Suriname: &quot;6 tot 8 doden per dag&quot; Het gaat op dit moment niet goed in het land Suriname, allemaal vanwege corona. Daarom roept presentator en cabaretier Jörgen Raymann op om te helpen. Dit doet hij in de uitzending van Tijd voor MAX: "Je kunt op drie verschilende manieren helpen", zegt Raymann. Bekijk voor uitleg de Tijd voor MAX-video hieronder. Bekijk ook Standup Economics Festival met Jörgen Raymann: "Economen nemen zichzelf heel serieus" Bekijk deze video » Op1 gemist? Jörgen Raymann luidt de noodklok over corona-situatie in Suriname Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jörgen Raymann vraagt hulp voor Suriname: "6 tot 8 doden per dag"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jörgen Raymann vraagt hulp voor Suriname: "6 tot 8 doden per dag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier