Moeder Lil' Kleine over ophef: ''Niet leuk''

Moeder Lil' Kleine over ophef: ''Niet leuk''

Lil' Kleine lag de afgelopen dagen behoorlijk onder vuur door het incident met zijn vriendin Jaimie Vaes. Zijn moeder heeft nu ook gereageerd in de media.

Giftige man
Ondanks de video die de rapper samen met zijn vriendin uitbracht, lijkt zijn imago blijvend schade te hebben opgelopen. De moeder van Jorik schrijft dat ze het niet leuk vindt dat haar kind een giftige man genoemd wordt.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Moeder <em>Lil' Kleine</em> over ophef: ''Niet leuk'' Lil' Kleine lag de afgelopen dagen behoorlijk onder vuur door het incident met zijn vriendin Jaimie Vaes. Zijn moeder heeft nu ook gereageerd in de media. Giftige manOndanks de video die de rapper samen met zijn vriendin uitbracht, lijkt zijn imago blijvend schade te hebben opgelopen. De moeder van Jorik schrijft dat ze het niet leuk vindt dat haar kind een giftige man genoemd wordt. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Moeder Lil' Kleine over ophef: ''Niet leuk''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moeder Lil' Kleine over ophef: ''Niet leuk'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier