Beau gemist? Diederik Gommers wint Best Social Award

Beau gemist? Diederik Gommers wint Best Social Award

Intensivist Diederik Gommers en documentairemaakster Linda Hakeboom zijn in de prijzen gevallen tijdens de Best Social Awards. Gommers, die veel lof kreeg voor zijn Instagrampagina, krijgt bij het plaatsen van zijn posts tips van social media-expert Joost Hofman. Wat voor tips dat zoal zijn zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Diederik Gommers wint Best Social Award Intensivist Diederik Gommers en documentairemaakster Linda Hakeboom zijn in de prijzen gevallen tijdens de Best Social Awards. Gommers, die veel lof kreeg voor zijn Instagrampagina, krijgt bij het plaatsen van zijn posts tips van social media-expert Joost Hofman. Wat voor tips dat zoal zijn zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 juni terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Diederik Gommers wint Best Social Award


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Diederik Gommers wint Best Social Award of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier