Zien: Gordon hakt mee met Toto-reclame EK 2021 (video)

Zien: Gordon hakt mee met Toto-reclame EK 2021 (video)

Gordon heeft wel zin in het EK 2021 en na het zien van de Toto-reclame met Wesley Sneijder kon hij niet wachten zijn oranje trainingspak aan te trekken en te gaan hakken. Dat blijkt de entertainer vaker te hebben gedaan want zijn moves zien er gestroomlijnd uit. Party Animals....eat your heart out. Bekijk de video, die Gordon op Instagram plaatste, hieronder.

Zien: Gordon <em>hakt</em> mee met Toto-reclame EK 2021 (video) Gordon heeft wel zin in het EK 2021 en na het zien van de Toto-reclame met Wesley Sneijder kon hij niet wachten zijn oranje trainingspak aan te trekken en te gaan hakken. Dat blijkt de entertainer vaker te hebben gedaan want zijn moves zien er gestroomlijnd uit. Party Animals....eat your heart out. Bekijk de video, die Gordon op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts Bekijk deze video » Videoclip: André Hazes - Wij Zijn Oranje (EK 2021) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Gordon hakt mee met Toto-reclame EK 2021 (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gordon hakt mee met Toto-reclame EK 2021 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier