Thierry Baudet over complottheorie: "Coronatijd was gehoorzaamheidstraining" (video)

Thierry Baudet over complottheorie: "Coronatijd was gehoorzaamheidstraining" (video)

Thierry Baudet van FvD greep gistermiddag zijn kans tijdens het coronadebat om een nieuwe complottheorie de wereld in te helpen. Hij haalde een rapport van The Rockefeller Foundation erbij om te laten zien dat deze pandemie gepland is door China en alle politieke leiders ter wereld.

<em>Thierry Baudet</em> over complottheorie: &quot;Coronatijd was gehoorzaamheidstraining&quot; (video) Thierry Baudet van FvD greep gistermiddag zijn kans tijdens het coronadebat om een nieuwe complottheorie de wereld in te helpen. Hij haalde een rapport van The Rockefeller Foundation erbij om te laten zien dat deze pandemie gepland is door China en alle politieke leiders ter wereld. GriepjeNogmaals vergelijkt de politicus corona met een verkoudheid en de griep en hij roept burgers op om de overheid tot een halt te roepen. Volgens hem was de coronatijd een gehoorzaamheidstraining en Rutte en het kabinet hebben deze training glasrijk doorstaan. Bekijk de video van Forum voor Democratie hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over economisch steunpakket Bekijk deze video » Bekijk beelden studentprotest op het Malieveld: "Een kwart heeft 40.000 euro schuld" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet over complottheorie: "Coronatijd was gehoorzaamheidstraining" (video)

Griepje
Nogmaals vergelijkt de politicus corona met een verkoudheid en de griep en hij roept burgers op om de overheid tot een halt te roepen. Volgens hem was de coronatijd een gehoorzaamheidstraining en Rutte en het kabinet hebben deze training glasrijk doorstaan.

Bekijk de video van Forum voor Democratie hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet over complottheorie: "Coronatijd was gehoorzaamheidstraining" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier