Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica

Verhuizen staat op plek 2 in de lijst van grootste stressfactoren. In de trailer voor het tweede seizoen van 'Like Monica' wordt duidelijk dat ook Monica Geuze en Robbert Kroese het daar moeilijk mee hebben. Zo moet er binnen een korte tijd een hoop gebeuren en is het stel het niet altijd met elkaar eens.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van <em>Like Monica</em> Verhuizen staat op plek 2 in de lijst van grootste stressfactoren. In de trailer voor het tweede seizoen van 'Like Monica' wordt duidelijk dat ook Monica Geuze en Robbert Kroese het daar moeilijk mee hebben. Zo moet er binnen een korte tijd een hoop gebeuren en is het stel het niet altijd met elkaar eens. Het tweede seizoen van Like Monica is vanaf 9 juni te zien op Videoland. Bekijk ook Zien: Monica Geuze is 'Mooiste vrouw van Nederland' en vriend is trots Bekijk deze video » Monica Geuze over FHM Award: "Geen competitie maken van schoonheid" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica

Het tweede seizoen van Like Monica is vanaf 9 juni te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier