RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens over bijwerkingen na coronavaccinatie

RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens over bijwerkingen na coronavaccinatie

Presentator Beau van Erven Dorens kreeg live op televisie zijn coronavaccinatie van Ernst Kuipers in zijn eigen talkshow. Een dag na de vaccinatie vertelt hij hoe het met de bijwerkingen zit.

<em>RTL Boulevard</em>: Beau van Erven Dorens over bijwerkingen na <em>coronavaccinatie</em> Presentator Beau van Erven Dorens kreeg live op televisie zijn coronavaccinatie van Ernst Kuipers in zijn eigen talkshow. Een dag na de vaccinatie vertelt hij hoe het met de bijwerkingen zit. KiplekkerErnst Kuipers zette de prik bij Beau en sloot ook meteen een deal over het vervolg van de talkshow. Mocht hij onwel zijn vandaag, een dag na de prik, mocht Ernst Kuipers de show presenteren. Helaas voor Kuipers, Beau voelt zich 'kiplekker'. Beau is iedere werkdag om 22:00 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens over bijwerkingen na coronavaccinatie

Kiplekker
Ernst Kuipers zette de prik bij Beau en sloot ook meteen een deal over het vervolg van de talkshow. Mocht hij onwel zijn vandaag, een dag na de prik, mocht Ernst Kuipers de show presenteren. Helaas voor Kuipers, Beau voelt zich 'kiplekker'.

Beau is iedere werkdag om 22:00 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens over bijwerkingen na coronavaccinatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier