Zien: dit is de winnaar van The Voice Kids 2021

Zien: dit is de winnaar van The Voice Kids 2021

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond werd tijdens de uitzending van de talkshow Beau de winnaar van The Voice Kids 2021 bekendgemaakt. Vanavond werd de zenuwslopende finale uitgezonden op RTL4.

Lees verder onder de video

Zien: dit is de winnaar van <em>The Voice Kids 2021</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Vanavond werd tijdens de uitzending van de talkshow Beau de winnaar van The Voice Kids 2021 bekendgemaakt. Vanavond werd de zenuwslopende finale uitgezonden op RTL4. Lees verder onder de video En de winnaar is...Het was een lange uitzending, eerst de twee uur durende finale en vervolgens een klein uur napraten bij Beau. Pas daarna werd de winnaar van The Voice Kids bekendgemaakt door presentatoren Martijn Krabbé en Jamai Looman. Emma werd de winnaar van dit seizoen. De zangeres was de jongste deelnemer van dit seizoen. Ze werd gecoached door Ali B. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Zien: dit is de winnaar van The Voice Kids 2021

En de winnaar is...
Het was een lange uitzending, eerst de twee uur durende finale en vervolgens een klein uur napraten bij Beau. Pas daarna werd de winnaar van The Voice Kids bekendgemaakt door presentatoren Martijn Krabbé en Jamai Looman. Emma werd de winnaar van dit seizoen. De zangeres was de jongste deelnemer van dit seizoen. Ze werd gecoached door Ali B.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is de winnaar van The Voice Kids 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier