Op1 gemist? Douwe Bob speelt Amsterdam, speciaal voor Paul de Leeuw

Op1 gemist? Douwe Bob speelt Amsterdam, speciaal voor Paul de Leeuw

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Douwe Bob speelt <em>Amsterdam</em>, speciaal voor Paul de Leeuw Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Douwe Bob heeft het afgelopen corona-jaar alle tijd gehad voor het schrijven van een nieuw album. Born To Win, Born To Lose is deze week uitgebracht. Het album bevat 13 nieuwe nummers, met als centrale thema troost. Speciaal voor Paul de Leeuw speelt Douwe Pauls favoriete nummer van het album: Amsterdam. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Douwe Bob speelt Amsterdam, speciaal voor Paul de Leeuw

Douwe Bob heeft het afgelopen corona-jaar alle tijd gehad voor het schrijven van een nieuw album. Born To Win, Born To Lose is deze week uitgebracht. Het album bevat 13 nieuwe nummers, met als centrale thema troost. Speciaal voor Paul de Leeuw speelt Douwe Pauls favoriete nummer van het album: Amsterdam.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Douwe Bob speelt Amsterdam, speciaal voor Paul de Leeuw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier