Video: Beau van Erven Dorens springt tijdens talkshow in gracht om de zomer in te luiden

Video: Beau van Erven Dorens springt tijdens talkshow in gracht om de zomer in te luiden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

Gisteravond (4 juni) was de laatste uitzending van de talkshow Beau van dit seizoen. En Beau zou Beau niet zijn, als hij het seizoen niet op een speciale manier afsloot.

Lees verder onder de video

Video: <em>Beau van Erven Dorens</em> springt tijdens talkshow in gracht om de zomer in te luiden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Gisteravond (4 juni) was de laatste uitzending van de talkshow Beau van dit seizoen. En Beau zou Beau niet zijn, als hij het seizoen niet op een speciale manier afsloot. Lees verder onder de video GrachtBeau van Erven Dorens haalt wel vaker bijzondere capriolen uit. Zo zat hij eerder dit seizoen al een een ijsbad én werd hij deze week nog gevaccineerd tijdens de uitzending. Gisteravond liep hij naar de gracht, bedankte al zijn medewerkers voor het seizoen en nam een flinke duik. Vanaf maandag neemt Humberto Tan de dagelijkse talkshow bij RTL4 voor zijn rekening Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Beau van Erven Dorens springt tijdens talkshow in gracht om de zomer in te luiden

Gracht
Beau van Erven Dorens haalt wel vaker bijzondere capriolen uit. Zo zat hij eerder dit seizoen al een een ijsbad én werd hij deze week nog gevaccineerd tijdens de uitzending. Gisteravond liep hij naar de gracht, bedankte al zijn medewerkers voor het seizoen en nam een flinke duik. Vanaf maandag neemt Humberto Tan de dagelijkse talkshow bij RTL4 voor zijn rekening

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Beau van Erven Dorens springt tijdens talkshow in gracht om de zomer in te luiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier