The Voice Kids gemist? Faela in de finale met Running Up That Hill

The Voice Kids gemist? Faela in de finale met Running Up That Hill

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em> gemist? Faela in de finale met <em>Running Up That Hill</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Faela zingt het nummer 'Running Up That Hill' van Kate Bush bij De Finale van The Voice Kids. Een ongewone keus qua nummer voor zo'n jonge zangeres, maar Faela heeft iets bijzonders, vindt coach Ilse. De 13-jarige zangeres is naast dat bijzondere talent ook gewoon nog dat meisje op de trekker: "Wat er ook vanavond gebeurt, jij gaat een lange carrière hebben", aldus Ilse. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids gemist? Faela in de finale met Running Up That Hill

Faela zingt het nummer 'Running Up That Hill' van Kate Bush bij De Finale van The Voice Kids. Een ongewone keus qua nummer voor zo'n jonge zangeres, maar Faela heeft iets bijzonders, vindt coach Ilse. De 13-jarige zangeres is naast dat bijzondere talent ook gewoon nog dat meisje op de trekker: "Wat er ook vanavond gebeurt, jij gaat een lange carrière hebben", aldus Ilse.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids gemist? Faela in de finale met Running Up That Hill of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier