Oud-winnaar The Voice Kids Dax met eigen nummer Lonely Lovers tijdens finale

Oud-winnaar The Voice Kids Dax met eigen nummer Lonely Lovers tijdens finale

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

Oud-winnaar <em>The Voice Kids</em> Dax met eigen nummer <em>Lonely Lovers</em> tijdens finale Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Een oude bekende in The Voice Kids tijdens de finale, oud-winnaar Dax Hovius betreedt nogmaals het podium om een van zijn eigen nummer te laten horen. 'Lonely Lovers' performt hij samen met band op een spetterende wijze. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Oud-winnaar The Voice Kids Dax met eigen nummer Lonely Lovers tijdens finale

Een oude bekende in The Voice Kids tijdens de finale, oud-winnaar Dax Hovius betreedt nogmaals het podium om een van zijn eigen nummer te laten horen. 'Lonely Lovers' performt hij samen met band op een spetterende wijze.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oud-winnaar The Voice Kids Dax met eigen nummer Lonely Lovers tijdens finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier