Hart van Nederland: 7-jarig meisje overleden na aanrijding met bus

Hart van Nederland: 7-jarig meisje overleden na aanrijding met bus

Een 7-jarig meisje is vanmiddag (5 juni) overleden na een aanrijding met bus in leiden. Het kind zat op een fietsje en is geraakt door een stadsbus. Het meisje moest mogelijk uitwijken voor een openslaande deur en is om die reden op de weg terechtgekomen waarna ze is aangereden door de bus. Hulp mocht niet meer baten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: 7-jarig meisje <em>overleden</em> na aanrijding met bus Een 7-jarig meisje is vanmiddag (5 juni) overleden na een aanrijding met bus in leiden. Het kind zat op een fietsje en is geraakt door een stadsbus. Het meisje moest mogelijk uitwijken voor een openslaande deur en is om die reden op de weg terechtgekomen waarna ze is aangereden door de bus. Hulp mocht niet meer baten. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Situatie op Urk had "harder moeten worden aangepakt" Bekijk deze video » Zien: Persfotograaf Timothy reageert op aanslag met shovel: “Overal pijn” Bekijk deze video » Hart van Nederland: jonge fietser (17) overlijdt na aanrijding op N33 Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: 7-jarig meisje overleden na aanrijding met bus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier