Live stream Duitsland - Nederland (EK hockey heren)

Live stream Duitsland - Nederland (EK hockey heren)

Kijk zondag 6 juni vanaf 15.00 uur LIVE naar Duitsland - Nederland via de livestream hierboven.

Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Duitsland - Nederland is te zien op NPO 1 en via bovenstaande livestream.

Lees hier het volledige programma van het EK hockey.

Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Duitsland - Nederland via NPO 1 en bovenstaande livestream.

Live stream <em>Duitsland - Nederland</em> (EK hockey heren) Kijk zondag 6 juni vanaf 15.00 uur LIVE naar Duitsland - Nederland via de livestream hierboven. Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Duitsland - Nederland is te zien op NPO 1 en via bovenstaande livestream. Lees hier het volledige programma van het EK hockey. Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Duitsland - Nederland via NPO 1 en bovenstaande livestream.
Livestream :
Live stream Duitsland - Nederland (EK hockey heren)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Duitsland - Nederland (EK hockey heren) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier