NOS Voetbal Nederland - Georgië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nederland - Georgië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nederland - Georgië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 17:20 uur de voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Nederland - Georgië, de laatste oefenwedstrijd van het Nederlands elftal voor het EK begint. SchotlandAfgelopen woensdag oefende Oranje tegen Schotland. Die wedstrijd, in Portugal, eindigde in 2-2. Nu is Georgië voor het eerst in de geschiedenis de tegenstander van Nederland. FansDe wedstrijd wordt in Enschede gespeeld, in het stadion van FC Twente. Er zitten 7500 fans op de tribune, omdat het duel onderdeel uitmaakt van de pilot Testen voor toegang tot evenementen. Samenvatting Nederland - Schotland (vriendschappelijk) Bekijk deze video » Knullige verspreking Frank de Boer: Queensy Menig of Quincy Promes? (video) Bekijk deze video » Zien: Oranjestraat is geen fan Nederlands elftal: "Er zit geen pit in" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 17:20 uur de voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Nederland - Georgië, de laatste oefenwedstrijd van het Nederlands elftal voor het EK begint.

Schotland
Afgelopen woensdag oefende Oranje tegen Schotland. Die wedstrijd, in Portugal, eindigde in 2-2. Nu is Georgië voor het eerst in de geschiedenis de tegenstander van Nederland.

Fans
De wedstrijd wordt in Enschede gespeeld, in het stadion van FC Twente. Er zitten 7500 fans op de tribune, omdat het duel onderdeel uitmaakt van de pilot Testen voor toegang tot evenementen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Voetbal Nederland - Georgië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier