Detectives: Line of Duty gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Line of Duty gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Line of Duty gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk trailer Line of Duty seizoen 6 (vanaf zondag 6 juni te zien op NPO 2) Bekijk deze video » Vanaf vanvond is seizoen 6 van de Britse detectiveserie Line of Duty elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de anticorruptie-eenheid van de politie die jacht maakt op corrupte agenten. SchimmigsIn de eerste aflevering hoort Steve Arnott van een teamlid van rechercheur Jo Davidson dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de gang is bij een lopend onderzoek. MoordHet gaat om de geruchtmakende moord op een journaliste, dus de gemoederen lopen hoog op. GeksAls er dan ook nog een uiterst bijzondere verdachte wordt opgepakt, is wel duidelijk dat er iets geks aan de hand is. Kate bevindt zich intussen in een lastige positie. Bekijk trailer Luizenmoeder - De Film (vanaf 28 juli in de bioscoop) Bekijk deze video » Zien: nieuwe bloedstollende trailer Old van regisseur M. Night Shyamalan Bekijk deze video » Reminiscence met Hugh Jackman: vanaf 26 augustus in de bioscoop (trailer) Bekijk deze video »
Uitzending :
Detectives: Line of Duty gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanvond is seizoen 6 van de Britse detectiveserie Line of Duty elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de anticorruptie-eenheid van de politie die jacht maakt op corrupte agenten.

Schimmigs
In de eerste aflevering hoort Steve Arnott van een teamlid van rechercheur Jo Davidson dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de gang is bij een lopend onderzoek.

Moord
Het gaat om de geruchtmakende moord op een journaliste, dus de gemoederen lopen hoog op.

Geks
Als er dan ook nog een uiterst bijzondere verdachte wordt opgepakt, is wel duidelijk dat er iets geks aan de hand is. Kate bevindt zich intussen in een lastige positie.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Line of Duty gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier