Trailer: Sciencefiction Prometheus zondag te zien bij RTL 7

Trailer: Sciencefiction Prometheus zondag te zien bij RTL 7

Prometheus is een mythologisch verhaal over een team ontdekkingsreizigers dat op zoek gaat naar de oorsprong van de mens op aarde. Wat volgt is een bloedstollende reis naar de donkerste uithoeken van het heelal. Daar moeten zij een angstaanjagend gevecht leveren om de mensheid van de ondergang te redden. Bekijk de trailer van Prometheus hieronder.

Prometheus is vanavond, zondag 6 juni, om 20:00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Prometheus huren via ondermeer Pathe Thuis.

Trailer: Sciencefiction <em>Prometheus</em> zondag te zien bij RTL 7 Prometheus is een mythologisch verhaal over een team ontdekkingsreizigers dat op zoek gaat naar de oorsprong van de mens op aarde. Wat volgt is een bloedstollende reis naar de donkerste uithoeken van het heelal. Daar moeten zij een angstaanjagend gevecht leveren om de mensheid van de ondergang te redden. Bekijk de trailer van Prometheus hieronder. Prometheus is vanavond, zondag 6 juni, om 20:00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Prometheus huren via ondermeer Pathe Thuis. Bekijk ook Bekijk trailer misdaadserie Coroner (vanaf zondag te zien op Net5) Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Sciencefiction Prometheus zondag te zien bij RTL 7


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Sciencefiction Prometheus zondag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV