Humberto gemist? Omar Sy over nieuwe seizoen Lupin: "Wilde dagen in Amsterdam zijn voorbij"

Humberto gemist? Omar Sy over nieuwe seizoen Lupin: "Wilde dagen in Amsterdam zijn voorbij"

Afgelopen vrijdag interviewde Humberto de ster van de populaire serie Lupin: Omar Sy. Het tweede seizoen van de serie staat komende vrijdag op Netflix.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Omar Sy over nieuwe seizoen <em>Lupin</em>: &quot;Wilde dagen in Amsterdam zijn voorbij&quot; Afgelopen vrijdag interviewde Humberto de ster van de populaire serie Lupin: Omar Sy. Het tweede seizoen van de serie staat komende vrijdag op Netflix. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. AmsterdamOmar wil niet vertellen over zijn dagen in Amsterdam en Nederland: "Dat is niet goed voor mijn carrière, als ik vertel over mijn wilde dagen daar." De tekst gaat verder onder deze video's Populaire serie Lupin nu te zien bij Netflix: bekijk beelden van achter de schermen Bekijk deze video » Kijken: Deel 2 van Franse hitserie Lupin nog deze zomer op Netflix (video) Bekijk deze video » Boogie WonderlandHij blikt ook nog even terug op zijn fameuze dansscène uit Intouchables, op de muziek van Boogie Wonderland: "Ik wil altijd echt zijn op het witte doek!" Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Omar Sy over nieuwe seizoen Lupin: "Wilde dagen in Amsterdam zijn voorbij"

Amsterdam
Omar wil niet vertellen over zijn dagen in Amsterdam en Nederland: "Dat is niet goed voor mijn carrière, als ik vertel over mijn wilde dagen daar."

De tekst gaat verder onder deze video's

Boogie Wonderland
Hij blikt ook nog even terug op zijn fameuze dansscène uit Intouchables, op de muziek van Boogie Wonderland: "Ik wil altijd echt zijn op het witte doek!"

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Omar Sy over nieuwe seizoen Lupin: "Wilde dagen in Amsterdam zijn voorbij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV