Docu Het leven gaat niet altijd over tulpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Het leven gaat niet altijd over tulpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Het leven gaat niet altijd over tulpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk trailer docu Het leven gaat niet altijd over tulpen (maandag op NPO 2) Bekijk deze video » Het leven van de familie Schouten draait om tulpen en topsport. Als moeder Jolanda een hersenbloeding krijgt, verandert alles. AmbitiesDeze documentaire is het portret van de West-Friese familie Schouten. Met elkaar runnen ze met succes een groot internationaal tulpenbedrijf en kinderen Irene en Simon schaatsen op wereldtopniveau. HersenbloedingHet gaat in het gezien over hard werken en hard trainen. En over de moeder van het gezin. Anderhalf jaar geleden kreeg zij een hersenbloeding. De dokters gaven geen cent voor haar herstel. ZorgenMaar de Schoutens zouden de Schoutens niet zijn als ze het hierbij lieten zitten. Met zijn allen zorgen ze voor de vrouw die ooit voor hen allemaal zorgde. Guus Meeuwis doopt tulp in Keukenhof voor zijn jubileum: ''Tulpen en muziek, dat past bij elkaar'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het leven van de familie Schouten draait om tulpen en topsport. Als moeder Jolanda een hersenbloeding krijgt, verandert alles.

Ambities
Deze documentaire is het portret van de West-Friese familie Schouten. Met elkaar runnen ze met succes een groot internationaal tulpenbedrijf en kinderen Irene en Simon schaatsen op wereldtopniveau.

Hersenbloeding
Het gaat in het gezien over hard werken en hard trainen. En over de moeder van het gezin. Anderhalf jaar geleden kreeg zij een hersenbloeding. De dokters gaven geen cent voor haar herstel.

Zorgen
Maar de Schoutens zouden de Schoutens niet zijn als ze het hierbij lieten zitten. Met zijn allen zorgen ze voor de vrouw die ooit voor hen allemaal zorgde.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Het leven gaat niet altijd over tulpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier