Outcry aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Outcry aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Outcry aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De 17-jarige Amerikaan Greg Kelley had een stralende footballcarrière voor zich liggen. Totdat hij werd beschuldigd en veroordeeld voor het aanranden van een vierjarig jongetje. De zoektocht naar waarheid en gerechtigheid is in vijf afleveringen deze week van maandag tot en met donderdag om 21:55 en vrijdag om 21:10 uur te zien op NPO 3. BeschuldigdWeinig mensen weten hoe Kelley zich voelde toen hij aan zijn lichamelijke top zat toen hij zijn laatste schooljaar betrede in Leander, Texas. Maar alles veranderde toen hij werd beschuldigd van het seksueel aanranden van een vierjarig jongetje en een gevangenisstraf van 25 jaar kreeg, zonder kans op een vervroegde vrijlating. VragenMaar een enorme groundswell van support ontwikkelde zich voor Kelley. De groep bleef vragen stellen over het onderzoek, de tactieken tijdens de vervolging én uiteindelijjk de geldigheid van de veroordeling. Johan Derksen (VI) over ‘kinderarbeid’ in turnwereld: ‘Ouders verantwoordelijk’ Bekijk deze video » EenVandaag: Kim werd seksueel misbruikt door schooldirecteur Bekijk deze video » LuckyTV: paus leest nieuw wetboek voor over seksueel misbruik binnen de kerk Bekijk deze video »
Uitzending :
Outcry aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De 17-jarige Amerikaan Greg Kelley had een stralende footballcarrière voor zich liggen. Totdat hij werd beschuldigd en veroordeeld voor het aanranden van een vierjarig jongetje. De zoektocht naar waarheid en gerechtigheid is in vijf afleveringen deze week van maandag tot en met donderdag om 21:55 en vrijdag om 21:10 uur te zien op NPO 3.

Beschuldigd
Weinig mensen weten hoe Kelley zich voelde toen hij aan zijn lichamelijke top zat toen hij zijn laatste schooljaar betrede in Leander, Texas. Maar alles veranderde toen hij werd beschuldigd van het seksueel aanranden van een vierjarig jongetje en een gevangenisstraf van 25 jaar kreeg, zonder kans op een vervroegde vrijlating.

Vragen
Maar een enorme groundswell van support ontwikkelde zich voor Kelley. De groep bleef vragen stellen over het onderzoek, de tactieken tijdens de vervolging én uiteindelijjk de geldigheid van de veroordeling.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Outcry aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier