Davina Michelle vertelt bij Humberto over spectaculair project: "Bizar hoe dik dit wordt"

Davina Michelle vertelt bij Humberto over spectaculair project: "Bizar hoe dik dit wordt"

Het gaat Davina Michelle de laatste tijd voor de wind. Na haar spetterende optreden bij het Eurovisie Songfestival staat haar volgende grote project alweer voor de deur: ze treedt woensdag op in 'Hymn', een digitaal theater. "Het is bizar hoe dik deze show gaat worden," aldus Davina.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Davina Michelle</em> vertelt bij <em>Humberto</em> over spectaculair project: &quot;Bizar hoe dik dit wordt&quot; Het gaat Davina Michelle de laatste tijd voor de wind. Na haar spetterende optreden bij het Eurovisie Songfestival staat haar volgende grote project alweer voor de deur: ze treedt woensdag op in 'Hymn', een digitaal theater. "Het is bizar hoe dik deze show gaat worden," aldus Davina. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Niet normaalHumberto Tan vindt het "niet normaal" wat er allemaal uit de kast wordt getrokken voor dit baanbrekende concert: alles van helikopters tot de Euromast speelt een rol tijdens het optreden van Davina. Thomas de Vrij, de initiatiefnemer van Hymn, vertelt dat het idee al een jaar geleden is ontstaan. "Ik vind dat je wel moet uitpakken." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Davina Michelle vertelt bij Humberto over spectaculair project: "Bizar hoe dik dit wordt"

Niet normaal
Humberto Tan vindt het "niet normaal" wat er allemaal uit de kast wordt getrokken voor dit baanbrekende concert: alles van helikopters tot de Euromast speelt een rol tijdens het optreden van Davina. Thomas de Vrij, de initiatiefnemer van Hymn, vertelt dat het idee al een jaar geleden is ontstaan. "Ik vind dat je wel moet uitpakken."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Davina Michelle vertelt bij Humberto over spectaculair project: "Bizar hoe dik dit wordt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier