Zien: Davina Michelle zingt haar hit 'Sweet Water' live bij Humberto

Zien: Davina Michelle zingt haar hit 'Sweet Water' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Sinds haar spectaculaire optreden bij het Eurovisie Songfestival lijkt Davina Michelle definitief klaar om de wereld te veroveren. Het nummer dat ze daar zong, 'Sweet Water', is meteen een enorme hit. Zondag was Davina te gast bij Humberto om het nummer nogmaals live ten gehore te brengen.

Zien: <em>Davina Michelle</em> zingt haar hit 'Sweet Water' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Sinds haar spectaculaire optreden bij het Eurovisie Songfestival lijkt Davina Michelle definitief klaar om de wereld te veroveren. Het nummer dat ze daar zong, 'Sweet Water', is meteen een enorme hit. Zondag was Davina te gast bij Humberto om het nummer nogmaals live ten gehore te brengen. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Davina Michelle zingt haar hit 'Sweet Water' live bij Humberto

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Davina Michelle zingt haar hit 'Sweet Water' live bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV