Zien: laatste ronde Sifan Hassan op weg naar waanzinnig wereldrecord

Zien: laatste ronde Sifan Hassan op weg naar waanzinnig wereldrecord

De in Ethiopië geboren atleet Sifan Hassan pakt al jaren de ene na de andere medaille voor Nederland. Zondag voegde ze misschien wel de indrukwekkendste prestatie van haar carrière toe aan haar erelijst: Hassan verpletterde het wereldrecord op de 10.000 meter.

Lees verder onder de video.

Zien: laatste ronde <em>Sifan Hassan</em> op weg naar waanzinnig wereldrecord De in Ethiopië geboren atleet Sifan Hassan pakt al jaren de ene na de andere medaille voor Nederland. Zondag voegde ze misschien wel de indrukwekkendste prestatie van haar carrière toe aan haar erelijst: Hassan verpletterde het wereldrecord op de 10.000 meter. Lees verder onder de video. Elf secondenHassan zette een ongekende prestatie neer bij de Fanny Blankers-Koen Games in Hengelo. Ze liep zo'n elf seconden af van het vorige wereldrecord en liep de 10.000 meter in een ongekende tijd van 29 minuten en bijna zeven seconden. Daarmee liet ze alle concurrentie ver achter zich. Bekijk de laatste ronde van Sifan Hassan op weg naar haar wereldrecord hierboven. Bekijk ook Sifan Hassan wint ook 1.500 meter op WK in Doha Bekijk deze video » Sifan Hassan blij met uitstel Olympische Spelen: "Kan ik rusten" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: laatste ronde Sifan Hassan op weg naar waanzinnig wereldrecord

Elf seconden
Hassan zette een ongekende prestatie neer bij de Fanny Blankers-Koen Games in Hengelo. Ze liep zo'n elf seconden af van het vorige wereldrecord en liep de 10.000 meter in een ongekende tijd van 29 minuten en bijna zeven seconden. Daarmee liet ze alle concurrentie ver achter zich.

Bekijk de laatste ronde van Sifan Hassan op weg naar haar wereldrecord hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: laatste ronde Sifan Hassan op weg naar waanzinnig wereldrecord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV