Lang Leve de Liefde: Parastoe hoort dat Daryl al een kind heeft

Lang Leve de Liefde: Parastoe hoort dat Daryl al een kind heeft

Als Parastoe vraagt wat haar date Daryl zoal doet in het dagelijks leven komt ze erachter dat hij al vader is. Daar staat ze duidelijk wel even van te kijken. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Parastoe hoort dat Daryl al een kind heeft Als Parastoe vraagt wat haar date Daryl zoal doet in het dagelijks leven komt ze erachter dat hij al vader is. Daar staat ze duidelijk wel even van te kijken. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lang Leve de Liefde: Parastoe hoort dat Daryl al een kind heeft

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Parastoe hoort dat Daryl al een kind heeft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier