Video: krijgt Sylvie Meis een baby van Niclas?

Video: krijgt Sylvie Meis een baby van Niclas?

Sylvie Meis vindt het sinds kort leuk om op onzinnige roddels en veronderstellingen rondom haar privé-leven in te gaan, in vlogs. Dit weekend waren de babygeruchten aan de beurt: "Het wordt me heel vaak gevraagd."

'Geen risico nemen'
Maar de socialite is er duidelijk over: "Nee, we krijgen geen baby. Niet omdat ik niet van baby's houd maar ik heb namelijk al de meest perfecte baby, die al bijna vijftien jaar oud is. Hij is fantastisch." Ook in de toekomst hoeven we overigens geen kind van Meis en haar man Niclas Castello te verwachten: "Ik heb borstkanker overwonnen, ben 43 en wil geen risico nemen." Bekijk de hele vlog van Sylvie hieronder.

Video: krijgt <em>Sylvie Meis</em> een baby van Niclas? Sylvie Meis vindt het sinds kort leuk om op onzinnige roddels en veronderstellingen rondom haar privé-leven in te gaan, in vlogs. Dit weekend waren de babygeruchten aan de beurt: "Het wordt me heel vaak gevraagd." 'Geen risico nemen'Maar de socialite is er duidelijk over: "Nee, we krijgen geen baby. Niet omdat ik niet van baby's houd maar ik heb namelijk al de meest perfecte baby, die al bijna vijftien jaar oud is. Hij is fantastisch." Ook in de toekomst hoeven we overigens geen kind van Meis en haar man Niclas Castello te verwachten: "Ik heb borstkanker overwonnen, ben 43 en wil geen risico nemen." Bekijk de hele vlog van Sylvie hieronder. Bekijk ook Video: Sylvie Meis gevraagd naar 'liefdescomeback' met Rafael van der Vaart Bekijk deze video » RTL Boulevard: Sylvie Meis over Rafael van der Vaart en Estavana Polman Bekijk deze video »
Show :
Video: krijgt Sylvie Meis een baby van Niclas?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: krijgt Sylvie Meis een baby van Niclas? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier