Kijk LIVE: Nederlands Elftal traint in Zeist

Kijk LIVE: Nederlands Elftal traint in Zeist

Een dag na de gewonnen oefeninterland tegen Georgië is het Nederlands Elftal gewoon weer op het trainingsveld te vinden. De Oranjemannen, die gisteren met 3-0 wisten te winnen, zijn weer terug in Nederland na het traingskamp in Portugal en trainen vandaag in Zeist. Je kunt de hele training hieronder LIVE bekijken.

Kijk LIVE: Nederlands Elftal traint in <em>Zeist</em> Een dag na de gewonnen oefeninterland tegen Georgië is het Nederlands Elftal gewoon weer op het trainingsveld te vinden. De Oranjemannen, die gisteren met 3-0 wisten te winnen, zijn weer terug in Nederland na het traingskamp in Portugal en trainen vandaag in Zeist. Je kunt de hele training hieronder LIVE bekijken. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Georgië (vriendschappelijk) Bekijk deze video »
Training Nederlands elftal

🔶 Kijk hier de maandagtraining van het Nederlands elftal terug. In Zeist zet Oranje deze dagen de laatste puntjes op de i voor het eerste EK-duel.

Posted by NOS Sport on Monday, June 7, 2021
Live :
Kijk LIVE: Nederlands Elftal traint in Zeist


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Nederlands Elftal traint in Zeist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier