Humberto Tan onthult: ook na de zomer blijft roulatie met Beau en Jinek bestaan

Humberto Tan onthult: ook na de zomer blijft roulatie met Beau en Jinek bestaan

Humberto Tan is vanaf vanavond weer dagelijks te zien op RTL 4 met zijn talkshow Humberto. De komende drie maanden zal de focus op de sportzomer liggen, maar bespreekt hij ook de actualiteiten. In gesprek met RTL Boulevard onthult Tan dat ook na de zomer de roulatie met Beau en Jinek zal blijven bestaan, waarbij ieder per keer drie maanden presenteert.

Lees verder onder de video.

<em>Humberto Tan</em> onthult: ook na de zomer blijft roulatie met <em>Beau</em> en <em>Jinek</em> bestaan Humberto Tan is vanaf vanavond weer dagelijks te zien op RTL 4 met zijn talkshow Humberto. De komende drie maanden zal de focus op de sportzomer liggen, maar bespreekt hij ook de actualiteiten. In gesprek met RTL Boulevard onthult Tan dat ook na de zomer de roulatie met Beau en Jinek zal blijven bestaan, waarbij ieder per keer drie maanden presenteert. Lees verder onder de video. RTL Late NightHet betekent een glorieuze terugkeer op dagelijkse basis voor de presentator, die jarenlang het geliefde RTL Late Night maakte - maar plotseling aan de kant werd geschoven ten faveure van Twan Huys, die overkwam van de publieke omroep. Dat werd echter een fiasco en vervolgens was RTL een tijdje zoekende op talkshowgebied, maar het heeft de smaak inmiddels weer helemaal te pakken. Bekijk het gesprek van RTL Boulevard met Humberto Tan hierboven. Humberto is vanaf maandag 7 juni elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Vanaf 7 juni is Humberto Tan elke werkdag te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Humberto weer dagelijks op tv: "Het wordt geen sportprogramma" Bekijk deze video »
TV :
Humberto Tan onthult: ook na de zomer blijft roulatie met Beau en Jinek bestaan

RTL Late Night
Het betekent een glorieuze terugkeer op dagelijkse basis voor de presentator, die jarenlang het geliefde RTL Late Night maakte - maar plotseling aan de kant werd geschoven ten faveure van Twan Huys, die overkwam van de publieke omroep. Dat werd echter een fiasco en vervolgens was RTL een tijdje zoekende op talkshowgebied, maar het heeft de smaak inmiddels weer helemaal te pakken.

Bekijk het gesprek van RTL Boulevard met Humberto Tan hierboven.

Humberto is vanaf maandag 7 juni elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan onthult: ook na de zomer blijft roulatie met Beau en Jinek bestaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier