Hart van Nederland: complotdenkers voor de rechter om verstoring openbare orde begraafplaats

Hart van Nederland: complotdenkers voor de rechter om verstoring openbare orde begraafplaats

Complotdenkers moeten voor de rechter verschijnen om verstoring van de openbare orde op de begraafplaats Bodegraven. Daar hebben ze op verschillende kindergraven bloemen en bordjes geplaatst. "Dat is misselijkmakend", aldus een van de omwonenden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: complotdenkers voor de rechter om verstoring openbare orde <em>begraafplaats</em> Complotdenkers moeten voor de rechter verschijnen om verstoring van de openbare orde op de begraafplaats Bodegraven. Daar hebben ze op verschillende kindergraven bloemen en bordjes geplaatst. "Dat is misselijkmakend", aldus een van de omwonenden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: mondkapje weigeren? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers Bekijk deze video » Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur: wat is de invloed van complottheorieën die in de spotlight staan? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: complotdenkers voor de rechter om verstoring openbare orde begraafplaats of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier