EenVandaag: nu ook lastig om aan een huurwoning te komen in vrije sector

EenVandaag: nu ook lastig om aan een huurwoning te komen in vrije sector

De markt voor koopwoningen is overspannen, maar nu is het ook in de huursector moeilijk om aan een woning te komen. De huurders die zijn aangewezen op de vrije sector, kunnen maar lastig een woning vinden. Daar komt het zelfs voor dat je wordt overboden.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: nu ook lastig om aan een <em>huurwoning</em> te komen in vrije sector De markt voor koopwoningen is overspannen, maar nu is het ook in de huursector moeilijk om aan een woning te komen. De huurders die zijn aangewezen op de vrije sector, kunnen maar lastig een woning vinden. Daar komt het zelfs voor dat je wordt overboden. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Opsporing Verzocht: voor tienduizenden euro's aan sieraden gestolen bij inbraak Oostburg Bekijk deze video » Zien: Edwin Smulders feliciteert familie Meiland met nieuwe woning in Noordwijk Bekijk deze video » Video: Erica & Martien Meiland hebben hek rond villa Noordwijk geplaatst Bekijk deze video »
Nieuws :
EenVandaag: nu ook lastig om aan een huurwoning te komen in vrije sector


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: nu ook lastig om aan een huurwoning te komen in vrije sector of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier