Video: Hélène Hendriks over voorbereiding Oranje: "Nog geen man over boord"

Video: Hélène Hendriks over voorbereiding Oranje: "Nog geen man over boord"

Video: Hélène Hendriks over voorbereiding <em>Oranje</em>: &quot;Nog geen man over boord&quot; De commentaren in de krant liegen er niet om: "Een week voor de eerste wedstrijd van het EK is het Nederlands elftal verdwaald in een bos waar de wegen moeilijk begaanbaar zijn," leest Hélène Hendriks voor in bovenstaande video van Veronica Inside. Zelf denkt ze dat we op dit moment niet moeten wanhopen: "Er is nog geen man overboord." Bekijk de video van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Live stream Nederland - Georgië (vriendschappelijk) Bekijk deze video » Samenvatting België - Kroatië (oefenwedstrijd) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De commentaren in de krant liegen er niet om: "Een week voor de eerste wedstrijd van het EK is het Nederlands elftal verdwaald in een bos waar de wegen moeilijk begaanbaar zijn," leest Hélène Hendriks voor in bovenstaande video van Veronica Inside. Zelf denkt ze dat we op dit moment niet moeten wanhopen: "Er is nog geen man overboord."

Bekijk de video van Veronica Inside hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Hélène Hendriks over voorbereiding Oranje: "Nog geen man over boord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier