Video: Luuk Ikink jaagt Marieke Elsinga de stuipen op het lijf tijdens uitzending RTL Boulevard

Video: Luuk Ikink jaagt Marieke Elsinga de stuipen op het lijf tijdens uitzending RTL Boulevard

Een grappig moment vanavond in RTL Boulevard. Luuk Ikink joeg zijn collega Marieke Elsinga de stuipen op het lijf. In de video hieronder zie je hoe hij dat deed.

Lees verder onder de video

Video: Luuk Ikink jaagt Marieke Elsinga de stuipen op het lijf tijdens uitzending <em>RTL Boulevard</em> Een grappig moment vanavond in RTL Boulevard. Luuk Ikink joeg zijn collega Marieke Elsinga de stuipen op het lijf. In de video hieronder zie je hoe hij dat deed. Lees verder onder de video FotoLuuk Ikink kon het vandaag niet laten om Marieke Elsinga te grazen te nemen in de uitzending van RTL Boulevard. Toen hij in het kader van Wereld Ongedierte Dag wilde vertellen over mensen die het niet helemaal hebben op bepaalde beesten, zat daar 'per ongeluk' een foto van haar grootste fobie tussen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Luuk Ikink jaagt Marieke Elsinga de stuipen op het lijf tijdens uitzending RTL Boulevard

Foto
Luuk Ikink kon het vandaag niet laten om Marieke Elsinga te grazen te nemen in de uitzending van RTL Boulevard. Toen hij in het kader van Wereld Ongedierte Dag wilde vertellen over mensen die het niet helemaal hebben op bepaalde beesten, zat daar 'per ongeluk' een foto van haar grootste fobie tussen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Luuk Ikink jaagt Marieke Elsinga de stuipen op het lijf tijdens uitzending RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier