Familie Gillis: Massa is Kassa: gaat Peter zijn grote rijbewijs halen?

Familie Gillis: Massa is Kassa: gaat Peter zijn grote rijbewijs halen?

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: gaat Peter zijn grote rijbewijs halen? Peter Gillis en zijn Nicol hebben samen een nieuwe camperbus gekocht. Er bleek alleen een klein addertje onder het gras te zitten: voor de luxe camper heb je wel een groot rijbewijs nodig. Vanavond zagen we hoe Peter examen deed en niet eens een deukje maakte. Het stel kan dus toch nog op vakantie deze zomer. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Peter Gillis en zijn Nicol hebben samen een nieuwe camperbus gekocht. Er bleek alleen een klein addertje onder het gras te zitten: voor de luxe camper heb je wel een groot rijbewijs nodig. Vanavond zagen we hoe Peter examen deed en niet eens een deukje maakte. Het stel kan dus toch nog op vakantie deze zomer.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa is Kassa: gaat Peter zijn grote rijbewijs halen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier